Wellness

Tjänster

Läs mer om våra tjänster inom wellness

Kostrådgivning

Vad har du för kostvanor idag? Hur vill du äta? Hur kan du ändra dina vanor till att bli mer hälsosamma med enkla knep? Utmaningen är att på egen hand skapa hälsosamma kostvanor och livsstil, som är hållbara.

Läs mer

Tillsammans skräddarsyr vi ett program utefter dina behov och mål. Du bokar en rådgivning, där vi går igenom dina mål och upplägg. Du kan välja olika nivåer på kostrådgivning, upplägg och individuell coachning. Fördelen med den personliga coachningen är att det ger hållbara och långsiktiga resultat, samt stöttning och motivation. Du är bara ett klick ifrån en bättre kost och livsstil - helt baserat på vad du själv vill uppnå!

Viktcoaching

Idag vill vi må optimalt bra, vara hälsosamma, pigga, ha energi och ha en hälsosam vikt. Utmaningen är att klara av detta och att på egen hand skapa en hälsosam livsstil, som är hållbar.

Läs mer

Med wellnessprogrammet Healthpointe tillgodoses alla dina behov genom enkla verktyg, rutiner och personlig coachning. Fördelen med den personliga coachningen är att det ger hållbara och långsiktiga resultat, samt stöttning och motivation.

Tillsammans skräddarsyr vi ett program utefter dina behov och mål. Du bokar en rådgivning, där vi går igenom dina mål och upplägg. Du kan välja olika nivåer på viktcoachning, upplägg och individuell coachning. Du är bara ett klick ifrån en hälsosam vikt och sund livsstil - helt baserat på vad du själv vill uppnå!

Healthpointe

Hur kan du må optimalt bra, vara hälsosam, pigg, ha energi och ha en hälsosam vikt? Utmaningen är att klara av detta och att på egen hand skapa en hälsosam livsstil, som är hållbar.

Läs mer

Med wellnessprogrammet Healthpointe tillgodoses alla dessa behov genom enkla verktyg, rutiner och personlig coachning. Tillsammans skräddarsyr vi programmet utefter dina behov och mål. Fördelen med den personliga coachningen och att programmet baseras på riktig mat är att det ger hållbara och långsiktiga resultat.

Kostrådgivning på ditt företag

Är du intresserad av att hjälpa din personal med bättre val runt kosten, motion eller livsstil? Vill ni ha en stegtävling eller sockerföreläsning? Har du personal som behöver hjälp med viktkontroll?

Läs mer

Kontakta mig för mer information, upplägg eller offert.

Under senaste åren har jag hjälpt flera personer att skapa en ny livsstil med en hälsosam vikt, vardagsmotion och bra livsmedelsval.

Online

Vill du må bra, ha mer energi och bli piggare?

Läs mer

Idag vill vi må bra, vara pigga och ha energi över. Jag hjälper dig med enkla verktyg, rutiner och vi skräddarsyr lösningen på dina utmaningar.

Boka ett online möte, så pratar vi kort om dina behov, mål och vilka resultat du vill ha.